Conference League

Αθανασίου: «Αν δεν περάσει τη Λανς, ο Παναθηναϊκός πάει έναν χρόνο πίσω - Θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός δίνει το… ματς της χρονιάς την Πέμπτη, τόνισε πως θα πρέπει να αποφύγει τα «κλασικά» λάθη κόντρα στη Λανς και στάθηκε στο ΟΑΚΑ.

Για το πιο σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού έως τώρα και… όχι μόνο, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, συζητώντας για τη ρεβάνς με τη Λανς καθώς και τα συνεπακόλουθά της.

«Το πιο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης με τη Λανς αυτή την στιγμή. Όλος ο οργανισμός έχει πέσει πάνω σε αυτό, η διοίκηση θέλει να γεμίσει οπωσδήποτε το γήπεδο και καλά κάνει. Υπάρχουν συντονισμένες ενέργειες για να γίνει αυτό. Είναι ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος του Παναθηναϊκού αυτός, εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος ο Αλόνσο. Το είδαμε και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι το ματς της χρονιάς. Δύο καλοκαίρια τώρα αντιμετωπίζει ομάδες όπως η Μασρέιγ και η Μπράγκα, ή τον Άγιαξ και τη Λανς. Για να μπορεί του χρόνου να φτιάξει την καλοκαιρινή ζωή του και να έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει σε ομίλους πρέπει να κάνει νίκες σε ομίλους. Άρα και να παίζει σε ομίλους. Αν ο Παναθηναϊκός δεν προκριθεί απέναντι στη Λανς, πάει έναν χρόνο πίσω και αυτό είναι πιο σημαντικό και από το πρεστίζ και από τα έσοδα και από όλα. Θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, να αποφύγει τα λάθη που κοστίζουν. Και πέρυσι, αν θυμηθούμε, ο Παναθηναϊκός έμεινε έξω από τις μικρές λεπτομέρειες. Η Λανς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ποιοτικές μονάδες», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Ολιβέιρα δεν απασχολεί τους «πράσινους» εξηγώντας και το γιατί, αλλά και πως τα χρονικά περιθώρια για απόκτηση παίκτη στενεύουν λόγω και της προθεσμίας να δηλωθεί στην UEFA.

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε πως ό Παναθηναϊκός δεν θα είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Σπόραρ ακόμα και ως δανεικού, προκειμένου μετά να έρθει ένας επιθετικός με άλλα χαρακτηριστικά, που θα παίζει και στα άκρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x